Отворен ден на УКИМ - 18 и 19 август 2021
By in
Отворен ден на УКИМ - 18 и 19 август 2021

Драги матуранти, наши идни студенти,Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј” во Скопје, на 18 и 19 август организира ,,Отворен ден на УКИМ”. Презентацијата за Стоматолошкиот факултет – Скопје ќе се одржи online…

By in
Соопштение за студенти за користење на субвенциониран студентски оброк

ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ, „Субвенциониран студентски оброк“ е финансиска поддршка во износ од 120 денари што студентот ја добива од Министерството за образование и наука за купување приготвена храна. Согласно Законот за…

By in
ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНТИ - Градење вештини за вработување, компетенции и можности за вмрежување за младите Проект „МладиХаб"

Овие повици се отворени преку проектот МладиХаб чија цел е да придонесе кон професионален развој и економска независност на младите преку одржлив систем за градење вештини и компетенции прилагодени на…

Втора летна школа за студенти по стоматологија и млади доктори по дентална медицина
By in
Втора летна школа за студенти по стоматологија и млади доктори по дентална медицина

Во период од 20.8.2021 до 24.8.2021 година, Стоматолошкиот факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје ја организира Втората летна школа за студенти по стоматологија…

Д-р Филип Конески добитник на престижната награда Prof. Helene Matras
By in
Д-р Филип Конески добитник на престижната награда Prof. Helene Matras

Д-р Филип Конески од Универзитетската клиника за максилофацијална хирургија во Скопје, специјализант на Стоматолошкиот факултет во Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје, е добитник на…

By in
Стручни студии по дентална медицина - Известувања

Распоред за настава 2021/2022 Дополнителни известувања Наставата ќе се одвива согласно распоредот даден во прилог.Наставата ќе се одвива on-line, преку платформата Microsoft Teams. На Вашите приватни адреси ќе добиете известување…

By in
Доктори по дентална медицина 5 годишни - Известување

Дополнителни известувања – есенска сесија Дополнителни известувања Доктори по дентална медицина (5-годишни) Распоред за практична настава ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПИТОТ ПО МАКСИЛОФАЦИЈАЛНА ХИРУРГИЈА 2 (СТАРА ПРОГРАМА) РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ…

By in
ДДМ - Известувања - втор циклус

Дополнителни известувања Се известуваат студентите запишани на втор циклус академски (магистерски) студии и студентите запишани на втор циклус стручни студии за ДДМ дека теоретската настава ќе започне во четврток, 11.3.2021…

By in
Магистерски академски студии - Известувања

Распоред за настава 2021/2022 Дополнителни известувања Наставата ќе се одвива согласно распоредот даден во прилог.Наставата ќе се одвива on-line, преку платформата Microsoft Teams. На Вашите приватни адреси ќе добиете известување…

By in
СЗТ - Известувања

Дополнителни известувања – есенска сесија Дополнителни известувања Стручни забни техничариРаспоред за теоретска настава• 1-ва-година• 2-ра-година• 3-та-година Распоред за практична настава• 1-ва-година• 2-ра-година• 3-та-годинаПРОМЕНИ ВО ТЕРМИНИТЕ ЗА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА СЗТ

By in
ДДМ- Известувања

Дополнителни известувања Дополнителни известувања – есенска сесија Доктори по дентална медицина (6-годишни)Распоред за теоретска настава• 1-ва-година-предавања• 2-ра-година-предавања• 3-та-година-предавањаИЗМЕНИ ВО РАСПОРЕДОТ ЗА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА ДДМ• 4-та-година-предавања• 5-та-година-предавањаПРОМЕНИ ВО ТЕРМИНИТЕ ЗА…

By in
СПИСОК ЗА ПОЛАГАЊЕ НА УСМЕНИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ КЛИНИЧКА ФИКСНА ПРОТЕТИКА

ПРОФ. Д-Р ВЕСНА КОРУНОСКА – СТЕВКОВСКА 70757201716772487220718772427233721471837179718171927202720772307247 ПРОФ. Д-Р ГОРДАНА КОВАЧЕВСКА 7255717871457176721771887193626571997186719472247249712572437127 Студентите да се обратат до одговорниот професор со цел да се договорат за терминот за усмениот испит. Одговорни…

By in
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ ВО ЕСЕНСКИОТ ИСПИТЕН РОК

Доктори по дентална медицина 1-ВА ГОДИНА 2-РА ГОДИНА 3-ТА ГОДИНА 4-ТА ГОДИНА 5-ТА ГОДИНА Стручни забни техничари 1-ВА ГОДИНА 2-РА  ГОДИНА 3-ТА  ГОДИНА Стручни стоматолошки сестри 1 -ВА ГОДИНА 2-РА…

By in
Распоред за полагање на испити во есенскиот испитен рок

Доктори по дентална медицина 1-ВА ГОДИНА 2-РА ГОДИНА 3-ТА ГОДИНА 4-ТА ГОДИНА 5-ТА ГОДИНА Стручни забни техничари 1-ВА ГОДИНА 2-РА  ГОДИНА 3-ТА  ГОДИНА Стручни стоматолошки сестри 1-ВА ГОДИНА 2-РА ГОДИНА…

By in
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ КОИ ЌЕ ГО ПОЛАГААТ ИСПИТОТ СТОМАТОЛОШКА ФАРМАКОЛОГИЈА

СПИСОК НА СТУДЕНТИ КОИ ЌЕ ГО ПОЛАГААТ ИСПИТОТ СТОМАТОЛОШКА ФАРМАКОЛОГИЈА НА   6.7 2021 ГОД ВО АМФИТЕАТАР 1 НА СТОМАТОЛОШКИОТ ФАКУЛТЕТ   од 11h    ИМЕ                   …

By in
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ОРАЛНА МЕДИЦИНА И ПАТОЛОГИЈА НА 05.07. 2021 ЗА СТАРА И НОВА ПРОГРАМА

РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ОРАЛНА МЕДИЦИНА И ПАТОЛОГИЈА НА 05.07. 2021 ОРАЛНА МЕДИЦИНА И ПАТОЛОГИЈА 1 – стара програма Од 8,30   до  9, 30 часот  Компјутерски центар   индекс1.Газим Идризи69772.Метин…