By in
Стручни студии по дентална медицина - Известувања

Распоред за настава 2021/2022 Дополнителни известувања Наставата ќе се одвива согласно распоредот даден во прилог.Наставата ќе се одвива on-line, преку платформата Microsoft Teams. На Вашите приватни адреси ќе добиете известување…

By in
Доктори по дентална медицина 5 годишни - Известување

Дополнителни известувања – есенска сесија Дополнителни известувања Доктори по дентална медицина (5-годишни) Распоред за практична настава ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПИТОТ ПО МАКСИЛОФАЦИЈАЛНА ХИРУРГИЈА 2 (СТАРА ПРОГРАМА) РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ…

By in
ДДМ - Известувања - втор циклус

Дополнителни известувања Се известуваат студентите запишани на втор циклус академски (магистерски) студии и студентите запишани на втор циклус стручни студии за ДДМ дека теоретската настава ќе започне во четврток, 11.3.2021…

By in
Магистерски академски студии - Известувања

Распоред за настава 2021/2022 Дополнителни известувања Наставата ќе се одвива согласно распоредот даден во прилог.Наставата ќе се одвива on-line, преку платформата Microsoft Teams. На Вашите приватни адреси ќе добиете известување…

By in
СЗТ - Известувања

Дополнителни известувања – есенска сесија Дополнителни известувања Стручни забни техничариРаспоред за теоретска настава• 1-ва-година• 2-ра-година• 3-та-година Распоред за практична настава• 1-ва-година• 2-ра-година• 3-та-годинаПРОМЕНИ ВО ТЕРМИНИТЕ ЗА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА СЗТ

By in
ДДМ- Известувања

Дополнителни известувања Дополнителни известувања – есенска сесија Доктори по дентална медицина (6-годишни)Распоред за теоретска настава• 1-ва-година-предавања• 2-ра-година-предавања• 3-та-година-предавањаИЗМЕНИ ВО РАСПОРЕДОТ ЗА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ЗА ДДМ• 4-та-година-предавања• 5-та-година-предавањаПРОМЕНИ ВО ТЕРМИНИТЕ ЗА…