Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
Stomatoloski Fakultet

Едукативен настан на тема: Дезинфекција и стерилизација во стоматологијата- Центар за кариера

Со особена чест и задоволство сакаме да го најавиме едукативниот настан во организација на Центарот за кариера на Стоматолошкиот факултет – Скопје при УКИМ, поддржан

Повеќе »
Новости
Stomatoloski Fakultet

Центарот за кариера организира работилница на тема:Современи протоколи за успешна ендодонтска терапија

Центарот за кариера на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје Стоматолошки факултет – Скопје, во чии рамки функционира алумни клубот, на 19.5.2023 година, во

Повеќе »
Новости
Stomatoloski Fakultet

29-ти интернационален стоматолошки студентски конгрес и 4-тата летна школа за студенти по стоматологија и млади доктори по дентална медицина

Во Универзитетскиот конгресен центар во Охрид, во период од 5.5.2023 до 7.5.2023 година се одржа 29-тиот интернационален стоматолошки студентски конгрес и 4-тата летна школа за

Повеќе »

Актуелности

Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Конкурс за доделување на средства за реализација на научноистражувачки проекти на Стоматолошкиот факултет при Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје

Врз основа на член 7 став 4 од Правилникот за начинот и постапката за финасирање на научноистражувачки проекти на Стоматолошкиот факултет во Скопје при Универзитетот

Повеќе »