By in
Соопштение за студенти за користење на субвенциониран студентски оброк

ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ, „Субвенциониран студентски оброк“ е финансиска поддршка во износ од 120 денари што студентот ја добива од Министерството за образование и наука за купување приготвена храна. Согласно Законот за…