By in
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ КОИ ЌЕ ГО ПОЛАГААТ ИСПИТОТ СТОМАТОЛОШКА ФАРМАКОЛОГИЈА

СПИСОК НА СТУДЕНТИ КОИ ЌЕ ГО ПОЛАГААТ ИСПИТОТ СТОМАТОЛОШКА ФАРМАКОЛОГИЈА НА   6.7 2021 ГОД ВО АМФИТЕАТАР 1 НА СТОМАТОЛОШКИОТ ФАКУЛТЕТ   од 11h    ИМЕ                   …

By in
РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ОРАЛНА МЕДИЦИНА И ПАТОЛОГИЈА НА 05.07. 2021 ЗА СТАРА И НОВА ПРОГРАМА

РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТОТ ОРАЛНА МЕДИЦИНА И ПАТОЛОГИЈА НА 05.07. 2021 ОРАЛНА МЕДИЦИНА И ПАТОЛОГИЈА 1 – стара програма Од 8,30   до  9, 30 часот  Компјутерски центар   индекс1.Газим Идризи69772.Метин…