Одржана работилница во ООУ Гоце Делчев за правилно одржување на орална хигиена и правилна исхрана
By in
Одржана работилница во ООУ Гоце Делчев за правилно одржување на орална хигиена и правилна исхрана

Денеска, Катедрата за детска и превентивна стоматологија при Стоматолошкиот факултет – Скопје го посети општинското основно училиште Гоце Делчев, каде наставниот кадар и специјализантите реализираа работилница за правилно одржување на…