Донација од компанијата Промедика ДООЕЛ
By in
Донација од компанијата Промедика ДООЕЛ

👉 Согласно склучениот меморандум за соработка помеѓу Стоматолошкиот факултет во Скопје при Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје и компанијата ПРОМЕДИКА ДООЕЛ, обезбедена е донација на кофердам – OptraGate…