By in
Пријава за курсеви и работилници во организација на Факултетот

Со големо задоволство Стоматолошкиот факултет – Скопје најавува спроведување на курсеви/работилници од различни области на стоматологијата во организација на соодветните катедри на Факултетот.Во првиот циклус, Ви ги најавуваме курсевите од…

By
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ПО ПРЕДМЕТОТ ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА И ДЕТСКА СТОМАТОЛОГИЈА 2( стара програма)

Вежбите ке се одржат на ден 18.05.2021 год. (вторник) во вежбалните на фиксна и мобилна протетика 1,2,3 и 4 група  од 8,00 до 10,30 часот  .9 група и студентите кои…