Пријава за курсеви и работилници во организација на Факултетот – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

👉 Со големо задоволство Стоматолошкиот факултет – Скопје најавува спроведување на курсеви/работилници од различни области на стоматологијата во организација на соодветните катедри на Факултетот.
👉Во првиот циклус, Ви ги најавуваме курсевите од Катедрата за ортодонција и Катедрата за имплантологија.
👉 Курсевите/работилниците се наменети за дипломирани доктори по дентална медицина, специјализанти, специјалисти, студенти на втор циклус стручни и академски (магистерски) студии како и за докторанти.
👉 Заинтересираните учесници е потребно да се пријават најдоцна до 19.5.2021 година на следниот линк: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=GZOpEMw-HUG2jyhZ25kZwnJlYjbTax1Hik1AFilO4ehUOU81WVhRRVFWTFBTOEkyNU1IOTdNTjVKUC4u&fbclid=IwAR0zI_omahXsJnVCW5S1sUTq5E7E5KLUxvOYkiVEPBeMff6EnPQ0nh77734