By
27-миот ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН СТОМАТОЛОШКИ СТУДЕНТСКИ КОНГРЕС

Почитувани, Во прилог е агендата за 27-миот ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН СТОМАТОЛОШКИ СТУДЕНТСКИ КОНГРЕС. Конгресот ќе се одржи на 14ти и 15ти Мај online на платформата Microsoft Teams. Апстрактите од 27 – миот…

By in
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕДМЕТИТЕ АКТУЕЛНОСТИ ВО ОРОФАЦИЈАЛНАТА РЕГИЈА И БИОМАТЕРИЈАЛИ ВО СТОМАТОЛОГИЈА

Почитувани колеги, Ве известуваме дека писмениот и устениот дел од испитот по предметите: Актуелности во орофацијалната регија и Биоматеријали во стоматологија (втор циклус магистерски студии и втор циклус стручни студии…