Гостување на проф. д-р Мирјана Ивановиќ од Универзитетот во Белград
By in
Гостување на проф. д-р Мирјана Ивановиќ од Универзитетот во Белград

Ве известуваме дека на 3.3.2020 година (вторник), со почеток од 10 часот во амфитеатар 1, проф. д-р Мирјана Ивановиќ, редовен професор на Стоматолошкиот факултет во Белград, ќе одржи свое предавање…

Бесплатно учество на студентите на настани од континуирана едукација во организација на МСД
By in
Бесплатно учество на студентите на настани од континуирана едукација во организација на МСД

Стоматолошкиот факултет – Скопје и Македонското стоматолошко друштво (МСД) овозможија бесплатно присуство на студентите од Факултетското студентско собрание на Стоматолошкиот факултет (ФСССФ) на настаните од континуираната едукација која ја спроведува…

Нова просторија за теоретска настава
By in
Нова просторија за теоретска настава

За потребите на наставата создадовме нова училница (училница 1) во објектот ,,стар деканат”. Истата е опремена со нов училичен мебел. Оваа просторија е наменета пред се за студентите од студиската…