Гостување на проф. д-р Мирјана Ивановиќ од Универзитетот во Белград
By in
Гостување на проф. д-р Мирјана Ивановиќ од Универзитетот во Белград

Ве известуваме дека на 3.3.2020 година (вторник), со почеток од 10 часот во амфитеатар 1, проф. д-р Мирјана Ивановиќ, редовен професор на Стоматолошкиот факултет во Белград, ќе одржи свое предавање…