Известување за теоретска настава
By in , , ,
587

Студентите по сите студиски програми кои предметите повеќе пати ги презапишуваат во летниот  семестар во учебната 2020/2021 година задолжително да следат теоретска настава.

Одделение за студентски прашања

54321
(0 votes. Average 0 of 5)