Известување за практична настава по предметот Mаксилофацијална хирургија
By in ,
336

Вежбите по Mаксилофацијална хирургија  ќе се одржуват online во следните термини:

  • Максилофацијална хирургија 1 (нова програма) – четврток  од 19-21 часот;
  • Максилофацијална хирургија 2 (стара програма) – среда од 19-21 часот.

Катедра за максилофацијална хирургија

54321
(0 votes. Average 0 of 5)