Известување за испит по предметот Протетичка естетика
By in
96

Писмениот дел од испитот по предметот Протетичка естетика, ќе се одржи на 3.2.2021 год. (среда) со почеток во 8,30 часот, он лајн.

проф. д-р Весна Коруноска – Стевковска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)