Известување за испит по предметот Протетичка естетика
By in
228

Писмениот дел од испитот по предметот Протетичка естетика, ќе се одржи на 3.2.2021 год. (среда) со почеток во 8,30 часот, он лајн.

проф. д-р Весна Коруноска – Стевковска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)