II колоквиумска недела 2020/2021 (СЗТ)
By in
866
ПредметДатумРезултати
Технологија на мобилни протези – Т.П.11.01.2021превземи
Технологија на фиксни протези (мостови)11.01.2021превземи
Пародонтологија13.01.2021превземи
Ортодонција 113.01.2021превземи
Вилично-лицева реконструктивна протетикапревземи
Анатомија и физиологија на џвакалниот систем14.01.2021превземи
Апарати и инструменти во заботехничката лабораторија11.01.2021превземи
Технологија на заботехнички материјали14.01.2021превземи
Морфологија 121.01.2021превземи
Ортодонција 122.01.2021превземи
Медицинска етика и психологија21.01.2021превземи
Реконструктивни дентални процедури18.01.2021превземи
Апарати и инструменти во заботехничката лабораторија22.01.2021превземи
Технологија на заботехнички материјали 225.01.2021превземи
Морфологија 126.01.2021превземи
Биомеханика на џвакалниот систем29.01.2021превземи
Стоматолошка керамика 113.01.2021превземи
Анатомија и физиологија на џвакален систем25.01.2021превземи
Реконструктивни дентални процедури01.02.2021превземи
Ортодонција 201.02.2021превземи
Вилично-лицева реконструктивна протетикапревземи
Заботехнички материјали 102.02.2021превземи
Стоматолошка керамика 105.02.2021превземи
Скелетирана парцијална протезапревземи
Технологија на мобилни протези – парцијална протезапревземи
Превентива на орални заболувања12.02.2021превземи

54321
(0 votes. Average 0 of 5)