Отворен ден на УКИМ - Стоматолошки факултет
By in
Отворен ден на УКИМ - Стоматолошки факултет

Драги матуранти, наши идни студенти!ОТВОРЕН ДЕН на Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј” во Скопје, на 19 август 2022 во 10-12 часот и 12-14 часот, со физичко присуство на секој од факултетите. Ќе бидат презентирани студиските…

By in
Важни информации за запишување на студенти на прв циклус во учебната 2022/2023 година

Пред пријавувањето во роковите утврдени со Конкурсот, секој заинтересиран кандидат треба да се регистрира на www.upisi.ukim.mk и да ја пополни електронската пријава од iKnow-системот. Бројот којшто кандидатот автоматски го добил…