Известување за заверка на третиот семестар за студентите од втор циклус на студии
By in
Известување за заверка на третиот семестар за студентите од втор циклус на студии

Заверката на третиот  семестар и поднесувањето на пријава за изработка на магистески труд  за студентите од   втор циклус студии се продолжува до 30. 09. 2022 година.   Доколку пријавата не…

Ден за кариерен развој
By in
Ден за кариерен развој

Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје организираше ,,Ден за кариерен развој’’ на 7.6.2022 година, во Универзитетскиот кампус, каде студентите имаа можност да остварат контакт со повеќе компании за своето…