Втор термин од работилницата на тема:  ,,Основни принципи на прва помош при ургентни состојби"
By in
Втор термин од работилницата на тема: ,,Основни принципи на прва помош при ургентни состојби"

На 19.4.2022 година се одржа вториот термин од работилницата на тема ,,Основни принципи на прва помош при ургентни состојби” , во организација на Црвен крст на град Скопје и Стоматолошки…