Одбележување на Светскиот ден на оралното здравје
By in
Одбележување на Светскиот ден на оралното здравје

Одбележување на Светскиот ден на оралното здравје, преку едукација на колегити од медицинскиот и фармацевтскиот факултет и случајните минувачи, за значењето на правилната орална хигиена и двонасочната поврзаност на оралното…