Одржан заеднички симпозиум на студентите од Медицинскиот и Стоматолошкиот факултет
By in
Одржан заеднички симпозиум на студентите од Медицинскиот и Стоматолошкиот факултет

Факултетско студентско собрание на Стоматолошки факултет – Скопје и ЕМСА – Македонија во период од 4-ти до 6-ти март 2022 година, го организираа симпозиумот на тема: COVID-19: Што научивме и…