Известување за студенти запишани на втор циклус студии
By in
Известување за студенти запишани на втор циклус студии

Се известуваат студентите запишани на втор циклус магистерски (академски) студии дека согласно студиската програма во третиот семестар, се пријавува и брани магистерскиот труд. Напоменуваме дека доколку во истиот не е доставена…

Распоред за настава за студенти од втор циклус студии запишани во втор уписен рок
By in
Распоред за настава за студенти од втор циклус студии запишани во втор уписен рок

Распоред за настава – втор циклус студии – втор уписен рок – 2021/22 (превземи) Наставата за студентите запишани на втор циклус на студии во вториот уписен рок од академската 2021/22…

By in
Дополнителни известувања СЗТ

ИЗВЕСТУВАЊЕ за студенти од програмата СТРУЧЕН ЗАБЕН ТЕХНИЧАР за предметот ОРТОДОНЦИЈА 2, IV-ти семестар Известување за изборните предмети на орални заболувања и ергономија за ЗА СТРУЧНИ ЗАБНИ ТЕХНИЧАРИ (СТАРА ПРОГРАМА)…

By in
Дополнителни известувања - ДДМ

Известување за започнување на вежбите по предметите Анатомија 2 и Хистологија и ембриологија ИЗВЕСТУВАЊЕ за студентите  ( стара програма)  за предметот Клиничка ендодонција 2 Известување за промена на групи  за…