Промени на распоредот за практична настава за ДДМ IV семестар и VI семестар
By in
Промени на распоредот за практична настава за ДДМ IV семестар и VI семестар

ПРОМЕНИ НА РАСПОРЕДОТ ЗА ПРАКТИЧНА НАСТАВА: IV семестарПРЕТКЛИНИЧКА МОБИЛНА ПРОТЕТИКА 9,10г (А) / 11,12 (Б) среда од 15-17ч11,12 група ке ги следи предавањата со група БОРАЛНА ХИГИЕНА9,10г (А) / 11,12…