By in
Конечна ранг листа на примени кандидати во вториот уписен рок за втор циклус на студии

Конечна ранг листа на примени кандидати во вториот уписен рок за втор циклус на студии: Конечна ранг листа за магистерски студииКонечна ранг листа за стручни студии за забни техничариКонечна ранг…

By in
Известување за започнување на вежбите по предметите Анатомија 2 и Хистологија и ембриологија

Ве известуваме дека вежбите по предметите Анатомија 2 и Хистологија и ембриологија, ќе започнат оваа недела, односно на 23.2.2022 (среда), според распоредот за практична настава.