By in
Соопштение за полагање на задолжителните предмети за втор циклус на студии во јануарскиот испитен рок

Полагање на задолжителните предмети за втор циклус на студии во јануарскиот испитен рок 28.01.2022 во 12:00 Амф 2 Орална епидемиологија 04.02.2022 во 14 :00 Амф 1 Вовед во НИР 11.02.…

By in
Повик за учесници на Школа за политики при Претседателски центар за политичко образование за 2022 година

Претседателскиот центар за политичко образование објави повик за учесници на Школата за политики за 2022 година.  Школата за политики за 2022 година при Претседателскиот центар за политичко образование ќе биде организирана…