By in
Тажна вест - почина проф. д-р Алберто Бенедети

Со големо жалење ги известуваме нашите студенти, колеги, соработници, пријатели на Стоматолошкиот факултет во Скопје, дека денес, на 28.01.2022 година, тивко и ненадејно не напушти и замина на своето последно…