By in
Известување за полагање во испитната сесија на студенти со потврден SARS-CoV-2 или се во изолација

Наставниот одбор на Стоматолошкиот факултет – Скопје, на седницата одржана на 17.1.2022 година, зазема став по однос на полагањата во испитната сесија на студенти со потврден SARS-CoV-2 или се во…

By in
Известување за продолжување на рок за заверка на зимски семетар

Се известуваат студентите дека заради влошената епидемиолошка состојба со КОВИД-19, рокот за заверка на зимскиот семестар на учебната 2021/22 година, се продолжува до петок, 21.1.2022 година. Сите студенти задолжително треба…