By in
Известување за настава за презапишани предмети

Се известуваат студентите кои повторно ги запишуваат предметите дека е задолжително посетување на теоретска настава. Со оглед дека вежбите за предметот кој го презапишуваат се реализирани, студентите не се должни…

By in
Прелиминарна листа на кандидати за трет циклус студии - докторски студии за учебна 2021/2022 година (прв уписен рок)

Прелиминарна листа на кандидати кои исполнуваат услови за упис на трет циклус студии – докторски студии за учебна 2021/2022 – прв уписен рок и листа на одбиени кандидати (преземи)