By in
Известување за Клиничка пародонтологија 1 (стара програма)

Студентите кои ќе го полагаат испитот Клиничка пародонтологија 1 (стара студиска програма за доктори по дентална медицина) да се пријават пополнувајќи го формуларот во Assignmеnts во Mcrosoft Teams, во групата…