By in
Известување за предметот Дентална трауматологија (изборен ) стара програма

Испитот по предметот Дентална трауматологија –изборен (стара програма) ќе се одржи на 12.07.2021 година со почеток од 09:00 во амфитеатарот на Стоматолошки факултет во Скопје ОД ОДГОВОРНИОТ НАСТАВНИК ПРОФ. АНА…