By in
СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕДМЕТОТ КЛИНИЧКА ФИКСНА ПРОТЕТИКА – (НОВА ПРОГРАМА)

ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ КЛИНИЧКА ФИКСНА ПРОТЕТИКА – (НОВА ПРОГРАМА) ЗАКАЖАН ЗА 30.06.2021 ОД 8-11 ЧАСОТ НАМЕСТО ВО АМФИТЕАТАРОТ НА СТОМАТОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ ЌЕ СЕ ПОЛАГА ВО АМФИТЕАТАРОТ НА МАКСИЛОФАЦИЈАЛНА  ХИРУРГИЈА. Од…

Едукативна работилница во градинката ЈУДГ ОЦ Кочо Рацин клон Панорама.
By in
Едукативна работилница во градинката ЈУДГ ОЦ Кочо Рацин клон Панорама.

Катедрата за детска и превентивна стоматологија при Стоматолошкиот факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” Скопје, во соработка со Општина Центар, реализираше работилница за подигнување на…