By in
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕТО НА ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ОСНОВИ НА ПАРОДОНТОЛОГИЈА

Сите колеги коишто се пријавиле дека ќе го полагаат испитот по Основи на пародонтологија, истиот ќе го полагаат на 24.6.2021 со почеток во 10:00ч во Амфитеатар 1 на Стоматологија.