By in
Известување за предметот Основи на пародонтологија

Колегите кои треба да го полагаат предметот Основи на пародонтологија, задолжително да одговорат на прашањето од овој формулар: https://forms.office.com/r/aRL0i3BU9t Формуларот ќе биде отворен од 02:00PM (21.6.2021) до 12:00PM (23.6.2021).

By in
Известување за испитот по информатички знаења за сите студиски програми

Испитот по информатички  знаења за сите наставни програми на Стоматолошкиот факултет ке се одржи на 25.06.2021 год. (петок) од 14 – 18 часот. Ке се формираат три гупи од 20…

By in
Известување за испитот по максилофацијална хирургија 2 (стара програма)

 *Следните студенти да се јават кај предметните професори за УСНО полагање на ИСПИТОТ ПО МАКСИЛОФАЦИЈАЛНА ХИРУРГИЈА ИМЕПРЕЗИМЕИндексОЦЕНКАПроф. Д-р Поповски Владимир АјнурРеџепи6491 МетинНезири6661 ТониБожиновски6693 Џан БеркГунеш6720    Проф. Д-р Бенедети AлбертоИванаВелевачковска6831 ХеленаДавитков6903 ИванаПејчиновска6906  Проф. Д-р Грчев АлександарТеодораПечевска6916 ЈасерЈусуф6923 ЕролАбдула6957   Проф. Д-р Поповиќ Моневска…

Вебинар: Надоместоци над импланти - дигитално дизајнирање
By
Вебинар: Надоместоци над импланти - дигитално дизајнирање

На 25.6.2021 год. ќе се одржи вебинар на тема: ,,Надоместоци над импланти – дигитално дизајнирање” од страна на проф. д-р Данимир Јевремовиќ од Стоматолошкиот факултет во Панчево.Вебинарот пред се е…