By in
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ПРЕДМЕТОТ ОРАЛНА БИОХЕМИЈА

*Студентите кои ќе полагаат да дојдат пред деканатот на Стоматолошки факултет 17.6.2021 ОД 10:00 ЧАСОТ МЕРЈЕМ ФЕРАТИАЛЕН ХАСИЌФИЛИП ЗЕБЕКОВНЕНА НЕШЕВСКАТАМАРА СТАНКОВИЌФЕРХАД ЃУЛ 17.6.2021 ОД 12:00 ЧАСОТ ЕЛЕОНОРА БЛАЖЕВСКАМАРИЈА КОЦЕВСКАМАРИЈА СТАМЕНОВАВИКТОРИЈА…

Соработка со Brainster Академијата за графички дизајн
By in
Соработка со Brainster Академијата за графички дизајн

Стоматолошкиот факултет – Скопје во изминатиот период оствари соработка со Brainster Академијата за графички дизајн. Студентите од Академијата работеа на дизајнирање на боенка за промоција на оралното здравје кај децата…