By in
Известување за испитот по предметот скелтирана парцијална протеза за СЗТ

ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ СКЕЛТИРАНА ПАРЦИЈАЛНА ПРОТЕЗА ЗА СТРУЧНИ ЗАБНИ ТЕХНИЧАРИ НАМЕСТО НА 19.06.2021 ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 21.06.2021 ВО АМФИТЕАТАР 1- СТОМАТОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ ОД 11:00 ЧАСОТ ОД ОДГОВОРНИОТ…

Стипендии за подршка на студенти од социјално загрозени семејства и ранливи категории
By
Стипендии за подршка на студенти од социјално загрозени семејства и ранливи категории

Фондацијата Леорон веќе три години активно се залага за подршка на студенти од ранливи категории, запишани на државните универзитети во Република Северна Македонија. Наша цел е намалување на препреките, произлезени…

By in
Известување за испитот по предметот Орална медицина и патологија (нова програма)

Испитот по предметот Орална медицина ипатологија (нова програма) ќе се одржи на05.07.2021 година во амфитеатар 1 – Стоматолошкифакултет во Скопје од 13-15 часот. ОДОДГОВОРНИОТ НАСТАВНИКПРОФ. МИРЈАНА ПОПОВСКА

By in
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ОРАЛНА МЕДИЦИНА И ПАРОДОНТОЛОГИЈА (СТАРА ПРОГРАМА)

-ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ОРАЛНА МЕДИЦИНА И ПАРОДОНТОЛОГИЈА 1(СТАРА ПРОГРАМА) ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 05.07.2021 ГОДИНА ВОКОМПЈУТЕРСКИ ЦЕНТАР-СТАР ДЕКАНАТ ОД 8.30-10.30 ЧАСОТ -ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ОРАЛНА МЕДИЦИНА И ПАРОДОНТОЛОГИЈА 2(СТАРА ПРОГРАМА)…