By in
Известување за предметот ИНФЕКТОЛОГИЈА (Список на студенти по стоматологија за полагање на испитот по ИНФЕКТОЛОГИЈА во ЈУНСКА испитна сесија во 2021 год.)

Студентите да се јават со индекс на 09.06.2020 година, во 09 часот, на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојб,  кај назначениот професор за полагање. Студентите на испит мора да…

By in
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕДМЕТОТ ПАРОДОНТОЛОГИЈА (СЗТ)

Испитот по предметот Пародонтологија од студиската програма  за стручни забни техничари ке се одржи во предвидениот термин на 10.6.2021(четврток), во амфитеатарот на Максилофацијална хирургија, со почеток во 1430 ч.   Задолжително носете…

By in
Известување за предметот КЛИНИЧКА ЕНДОДОНЦИЈА (нова и стара програма)

Колоквиумот по предметот КЛИНИЧКА ЕНДОДОНЦИЈА нова и стара програма ќе се полага компјутерски на 22.06.2021 година по следниот редослед на групи 1 Група   9.30  – 10 часот                                                                                    БојанаМиленковска7230МаријаНастеска7246ФисникЉатифи7207ЗлаткоЛазески7192ДиелзаИбраими7191ХристинаЉокова7177ЕрмираНовобрдалија7255СрнаЦветановска7125ИскраПетровска7210НаталијаСтефановска7224ТамараНеделковска7243ЈасминИдризовиќ7153ДимчеБошковски7201РејханЕљези7220          2…