By in
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕДМЕТОТ КЛИНИЧКА ПАРОДОНТОЛОГИЈА 2

Почитувани колеги, колоквиумот по клиничка пародонтологија 2 ке се одржи на закажаниот термин 07.06.2021(понеделник), во амф.на Стоматолошкиот факултет, со почеток во 9,30 ч. Колоквиумот може да го полагаат само студентите…