By in
Дополнителни известувања за СЗТ

ПРОМЕНИ ВО ТЕРМИНИТЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПО ПРЕДМЕТОТ ТЕХНОЛОГИЈА НА МОБИЛНИ ПРОТЕЗИ (ТОТАЛНА ПРОТЕЗА) ЗА СЗТ ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ТЕХМОЛОГИЈА НА МОБИЛНИ ПРОТЕЗИ -ТОТАЛНА ПРОТЕЗА ЗА СЗТ ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА…

By in
Дополнителни известувања - доктори по дентална медицина - интегрирани студии

Известување за практична настава по предметот Детска стоматологија и Детска стоматологија 2 (стара програма)Известување за Испитот по предметот Дентална трауматологија (стара програма)Известување за предметот КЛИНИЧКА ЕНДОДОНЦИЈА (нова програма ) и…

By in
Известување за предметот Орална биохемија

Студентите кои ќе го полагаат предметот Орална биохемија на 02.06.2021 година, задолжително да одговорат на прашањето во прикачениот формулар. Формуларот е отворен до 31.05.2021, 20:00 часот. ЛИНК ДО ФОРМУЛАРОТ ТУКА.

By in
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР ЗА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ

Се известуваат студентите од втор циклус на студии по сите студиски програми дека заверката на семестарот ќе трае до 30. 06. 2021 година. Одделение за студентски прашања

By in
ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС НА АКАДЕМСКИ МАГИСТЕРСКИ СТУДИИ – ПРЕДМЕТИ И СТУДЕНТИ КОИШТО ГИ ИЗБРАЛЕ ПРЕДМЕТИТЕ

ИЗБОРНИ ПРЕДМЕТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС НА АКАДЕМСКИ МАГИСТЕРСКИ СТУДИИ – ПРЕДМЕТИ И СТУДЕНТИ КОИШТО ГИ ИЗБРАЛЕ ПРЕДМЕТИТЕ *ДОКОЛКУ НЕКОЈ ОД СТУДЕНТИТЕ НЕМА ИЗБРАНО ПРЕДМЕТИ, ТОА ДА ГО НАПРАВИ ВО ТИМОТ…

By in
Известување за запишани студенти на втор циклус

Се известуваат сите студентите запишани на ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ, на сите три студиски програми дека електронското пријавување во  iKnow   системот ке биде активно заклучно со 04.06.2021 година. ОДДЕЛЕНИЕ ЗА СТУДЕНТСКИ…

By in
КУРС НА ТЕМА: ТРЕТМАН НА ИНФРАКОСКЕНИ ПАРОДОНТАЛНИ ЏЕБОВИ СО БИОМАТЕРИЈАЛИ

 На 29.6.2021 година, со почеток во 10 часот, ќе се одржи курс на тема ,,ТРЕТМАН НА ИНФРАКОСКЕНИ ПАРОДОНТАЛНИ ЏЕБОВИ СО БИОМАТЕРИЈАЛИ” под раководство на проф. д-р Анета Атанасовска Стојановска  Максималниот…

By
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ОРАЛНА ХИРУРГИЈА

ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ОРАЛНАХИРУРГИЈА –(НОВА СТУДИСКА ПРОГРАМА) ЌЕ СЕ ОДРЖИНА 07.06.2021 ГОДИНА ОД 8:30-10:30 ВОКОМПЈУТЕРСКИОТ ЦЕНТАР –СТАР ДЕКАНАТ ОДОДГОВОРНИОТ НАСТАВНИКПРОФ.БОРИС ВЕЛИЧКОВСКИ

By in
Известување за ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПРЕТКЛИНИЧКА ОРАЛНА ХИРУРГИЈА –(НОВА СТУДИСКА ПРОГРАМА)

ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ПРЕТКЛИНИЧКА ОРАЛНАХИРУРГИЈА –(НОВА СТУДИСКА ПРОГРАМА) ЌЕ СЕ ОДРЖИНА 17.06.2021 ГОДИНА ОД 8:30-10:30 ВОКОМПЈУТЕРСКИОТ ЦЕНТАР –СТАР ДЕКАНАТ ОДОДГОВОРНИОТ НАСТАВНИКПРОФ.БОРИС ВЕЛИЧКОВСКИ

By
Известување за ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ОРАЛНА ХИРУРГИЈА-10 СЕМЕСТАР (НОВА СТУДИСКА ПРОГРАМА)

ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ОРАЛНА ХИРУРГИЈА-10 СЕМЕСТАР (НОВА СТУДИСКА ПРОГРАМА) ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 15.06.2021 ГОДИНА ОД 8:30-10:30 ВО КОМПЈУТЕРСКИОТ ЦЕНТАР –СТАР ДЕКАНАТ ИСПИТОТ ВО ИСПИТНАТА СЕСИЈА ПО ПРЕДМЕТОТ ОРАЛНА…