By
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОЛОКВИУМОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ДЕТСКА И ПРЕВЕНТИВНА СТОМАТОЛОГИЈА

КОЛОКВИУМОТ ПО ПРЕДМЕТОТ ДЕТСКА И ПРЕВЕНТИВНА СТОМАТОЛОГИЈА  ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 07. 07. 2021 ОД 11:00-14:00 ЧАСОТ ВО АМФИТЕАТАР НА СТОМАТОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ. ОДОДГОВОРНИОТ НАСТАВНИК ПРОФ. ЕЛИЗАБЕТА ЃОРГИЕВСКА

By in
Известување за втор колоквиум по предметот Дерматовенерологија

 II-Колоквиум по предметот Дерматовенерологија наместо на 25. 05. 2021 ќе се одржи на 26. 05. 2021 година со почеток од 12:00 часот во компјутерски центар-стар деканат. ОДДЕЛЕНИЕ ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА