By in ,
Известување за испит по предметот Физиологија 2

Испитот по предметот Физиологија 2 закажан за 04.02.2021 година од 11-14 часот во амфитеатар 2  ќе се полага на 04.02.2021 година од 08:30 часот во амфитеатар 1. СЛУЖБА ЗА СТУДЕНТСКИ…

By in
Решенија за акредитација и почеток со работа - III циклус студии

Решениe за акредитација и почеток со работа – ОртодонцијапревземиРешениe за акредитација и почеток со работа – Орална хирургијапревземиРешениe за акредитација и почеток со работа – Максилофацијална хирургијапревземиРешениe за акредитација и…

By in
Известување за испит по предметот Пародонтологија

Сите студенти од студиската програма за Стручни стоматолошки сестри- Орални хигиенолози кои ќе го полагаат испитот Пародонтологија да ја контактираат проф. Стевица Ристоска на следниот меил   sristoska@stomfak.ukim.edu.mk   заради договор во…