By in
Известување за испит по предметот Претклиничка фиксна протетика 2

Испитот по предметот Претклиничка фиксна протетика 2 (стара програма) ќе се одржи на 05.02.2021 година наместо  во вежбалната на претклиничка мобилна протетика ќе се одржи во училнца 2 стар деканат…

By in
Известување за испит по предметот Клиничка фиксна протетика

Студентите од студиската програма ДДМ (стара програма), писмениот дел од испитот по предметот Клиничка фиксна протетика ќе се одржи on line во четврток 28.01.2021 година, од 8:30часот. Проф. д-р Весна…

By in ,
Известување за испит по предметот Медицинска етика и психологија

Во договор со кординаторот и студентите испитот по предметот Медицинска етика и психологија за Доктори по дентална медицина  ќе се одржи на 09.02.2021 година во амфитеатар 1 со почеток од…

By in
Известување за испит по предметот Медицинска документација во стоматологијата

Испитот по предметот Медицинска документација во стоматологијата за Стручни стоматолошки сестри ќе се полага на 02.02.2021 година во училница 2 со почеток од 8:00 часот. СЛУЖБА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА

By in ,
Список за полагање испит по предметот Орална Хирургија 2

Студентите кои се распоредени кај соодветниот професор треба да стапат во контакт со истиот за да им се одреди датум за полагање на предметот Орална Хирургија 2. Предметот ќе се…