By in ,
Известување за колоквиум по предметот Интерна медицина

Колоквиумот по предметот Интерна медицина ќе се одржи на ден 25.11.2020 година, од 14.00-14.45 часот и 15.15-16.00 часот, со пауза измеѓу од 14.45.-15.15 часот, во продолжение список со студенти од двете…

By in , , , ,
Известување за on-line консултации

Се известуваат студентите дека on-line консултациите со наставниците ќе се изведува на платформата Microsoft Teams во термините предвидени со утврдениот распоред. Во предвидените термини, студентот може да оствари видео/аудио разговор или да се обрати…