By in ,
Известување за колоквиум по предметот Клиничка фиксна протетика

Колоквиумот по предметот Клиничка фиксна протетика ќе се одржи утре 25.11.2020 год. со почеток од 8:30 часот, ќе содржи 30 прашања,  со време за одговарање од 15 мин. Проф.д-р Весна…