Известување испитот по предметот Стоматолошка рентгенологија
By in ,
375

Испитот по предметот Стоматолошка рентгенологија за Доктори по дентална медицина наместо на 20.01.2021 ќе се полага на 04. 02. 2021 година со почеток од 11:00 часот во амфитеатар 1.

ОД

ШЕФОТ НА КАТЕДРА

Проф. д-р Елизабета Ѓорѓиевска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)