Известување за on-line консултации
By in , , , ,
524

Се известуваат студентите дека on-line консултациите со наставниците ќе се изведува на платформата Microsoft Teams во термините предвидени со утврдениот распоред.

Во предвидените термини, студентот може да оствари видео/аудио разговор или да се обрати на chat со цел остварување на двонасочна комуникација.

Прилог: Распоред со утврдени термини за консултација

КАТЕДРА ЗА СТОМАТОЛОШКА ПРОТЕТИКА

ОДГОВОРЕН НАСТАВНИКфизичко присуствоon-line консултации
ПРОФ.Д-Р ВЕСНА КОРУНОСКА – СТЕВКОВСКАПонеделник
10:00 – 11:00ч.
Понеделник
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р ГОРДАНА КОВАЧЕВСКАВторник
10:00 – 11:00ч.
Вторник
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р БИЛЈАНА КАПУШЕВСКАПонеделник
10:00 – 11:00ч.
Понеделник
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р ЈАДРАНКА БУНДЕВСКАПеток
10:00 – 11:00ч.
Петок
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р ЉУБЕН ГУГУВЧЕВСКИЧетврток
11:00 – 12:00ч.
Петок
10:00 – 11:00ч.
ПРОФ.Д-Р ЕВДОКИЈА ЈАНКУЛОВСКАПонеделник
09:00 – 10:00ч.
Вторник
12:00 – 13:00ч.
ПРОФ.Д-Р НИКОЛА ГИГОВСКИПонеделник
11:00 – 12:00ч.
Петок
09:00 – 10:00ч.
ПРОФ.Д-Р ЈУЛИЈАНА НИКОЛОВСКАЧетврток
10:00 – 11:00ч.
Среда
10:00 – 11:00ч.
ПРОФ.Д-Р САШО ЕЛЕНЧЕВСКИПонеделник
09:30 – 10:30ч.
Четврток
10:00 – 11:00ч.
ПРОФ.Д-Р САЊА ПАНЧЕВСКАСреда
10:30 – 11:30ч.
Петок
11:00 – 12:00ч.
ДОЦ.Д-Р ЕМИЛИЈА БАЈРАКТАРОВА -ВАЉАКОВАВторник
11:00 – 12:00ч.
Вторник
10:00 – 11:00ч.

КАТЕДРА ЗА БОЛЕСТИ НА УСТАТА И ПАРОДОНТОТ

ОДГОВОРЕН НАСТАВНИКфизичко присуствоon-line консултации
ПРОФ.Д-Р КРИСТИНА МИТИЌСреда (последна во месецот)
08:00 – 09:00ч.
Понеделник
10:00 – 11:00ч.
ПРОФ.Д-Р СНЕЖАНА ПЕШЕВСКАПеток (последен во месецот)
08:00 – 09:00ч.
Понеделник
08:00 – 09:00ч.
ПРОФ.Д-Р АНЕТА АТАНАСОВСКА СТОЈАНОВСКАСреда (прва во месецот)
10:30 – 12:00ч.
Петок
09:00 – 10:00ч.
ПРОФ.Д-Р МИРЈАНА ПОПОВСКАЧетврток (последен во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Четврток
09:00 – 10:00ч.
ПРОФ.Д-Р ВЕРА РАДОЈКОВА НИКОЛОВСКАПеток (прв во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Четврток
09:00 – 10:00ч.
ПРОФ.Д-Р МАЈА ПАНДИЛОВАПеток (прв во месецот)
09:00 – 10:00ч.
Петок
09:00 – 10:00ч.
ПРОФ.Д-Р ЌИРО ИВАНОВСКИПонеделник (последен во месецот)
10:00 – 11:00ч.
Понеделник
10:00 – 11:00ч.
ПРОФ.Д-Р СИЛВАНА ГЕОРГИЕВАВторник (последен во месецот)
08:30 – 09:30ч.
Среда
10:00 – 11:00ч.
ПРОФ.Д-Р СТЕВИЦА РИСТОСКАПонеделник (прв во месецот)
10:00 – 11:00ч.
Среда
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р ЕМИЛИЈА СТЕФАНОВСКАПеток (последен во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Петок
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р КАТАРИНА ДИРЈАНСКАВторник (последен во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Четврток
11:00 – 12:00ч.
ВИШ.НАУЧ.СОР.Д-Р СОЊА МИНДОВАПонеделник (последен во месецот)
10:00 – 11:00ч.
Понеделник
10:00 – 11:00ч.

КАТЕДРА ЗА БОЛЕСТИ НА ЗАБИ И ЕНДОДОНТОТ

ОДГОВОРЕН НАСТАВНИКфизичко присуствоon-line консултации
ПРОФ.Д-Р СОЊА АПОСТОЛСКАВторник (трета недела во месецот)
10:00 – 11:00ч.
Четврток
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р ЛИДИЈА ПОПОВСКАЧетврток (втора недела во месецот)
10:00 – 11:00ч.
Вторник
15:00 – 16:00ч.
ПРОФ.Д-Р ИЛИЈАНА МУРАТОВСКАСреда (втора недела во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Понеделник
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р ВАСИЛКА РЕНЏОВАЧетврток (трета недела во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Вторник
09:00 – 10:00ч.
ДОЦ.Д-Р МАРИНА ЕФТИМОСКАПеток (трета недела во месецот)
09:00 – 10:00ч.
Четврток
09:00 – 10:00ч.

КАТЕДРА ЗА ДЕТСКА И ПРЕВЕНТИВНА СТОМАТОЛОГИЈА

ОДГОВОРЕН НАСТАВНИКфизичко присуствоon-line консултации
ПРОФ.Д-Р ЕЛИЗАБЕТА ЃОРГИЕВСКАЧетврток (последниот во месецот)
09:00 – 10:00ч.
Вторник
09:00 – 10:00ч.
ПРОФ.Д-Р АНА СОТИРОВСКА ИВКОВСКАПонеделник
11:00 – 12:00ч.
Петок
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р ЗЛАТКО ГЕОРГИЕВПонеделник (трета недела во месецот)
14:00 – 15:00ч.
Вторник
08:00 – 09:00ч.
ПРОФ.Д-Р МЕРИ ПАВЛЕВСКАПеток (последниот во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Среда
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р АЛЕКСАНДАР ДИМКОВПонеделник
10:30 – 11:30ч.
Понеделник
10:30 – 11:30ч.
ВИШ.НАУЧ.СОР. ЕФКА ЖАБОКОВА БИЛБИЛОВАСреда
09:00 – 10:00ч.
Вторник
13:00 – 14:00ч.
ВИШ.НАУЧ.СОР. ОЛГА КОКОЧЕВА ИВАНОВСКАСреда
10:30 – 11:30ч.
Вторник
10:30 – 11:30ч.

КАТЕДРА ЗА ОРТОДОНЦИЈА

ОДГОВОРЕН НАСТАВНИКфизичко присуствоon-line консултации
ПРОФ.Д-Р ЛИДИЈА КАНУРКОВАПонеделник
10:00 – 11:00ч.
Понеделник
09:00 – 10:00ч.
ПРОФ.Д-Р ГАБРИЕЛА ЌУРЧИЕВА ЧУЧКОВАПеток
09:00 – 10:00ч.
Среда
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р ЦВЕТАНКА БАЈРАКТАРОВА МИШЕВСКАВторник
11:00 – 12:00ч.
Вторник
10:00 – 11:00ч.
ПРОФ.Д-Р БИЛЈАНА ЏИПУНОВАВторник
09:00 – 10:00ч.
Четврток
09:00 – 10:00ч.
ПРОФ.Д-Р НАТАША ТОШЕСКА СПАСОВАЧетврток
09:00 – 10:00ч.
Среда
09:00 – 10:00ч.
ДОЦ.Д-Р ИРЕНА ГАВРИЛОВИЌВторник
09:00 – 10:00ч.
24.11 и 21.12.2020
10:00 – 11:00ч.

КАТЕДРА ЗА ОРАЛНА ХИРУРГИЈА и КАТЕДРА ЗА ИМПЛАНТОЛОГИЈА

ОДГОВОРЕН НАСТАВНИКфизичко присуствоon-line консултации
ПРОФ.Д-Р БОРИС ВЕЛИЧКОВСКИЧетврток (трета недела во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Понеделник
Петок
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р МАРИЈА ПЕЕВА ПЕТРЕСКАЧетврток (трета недела во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Четврток
09:00 – 10:00ч.
ПРОФ.Д-Р МАРИНА КАЦАРСКАСреда (втора недела во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Вторник
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р ОЛИВЕР ДИМИТРОВСКИПеток (прва недела во месецот)
13:30 – 14:30ч.
Понеделник
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р ЕДВАРД ЈАНЕВСреда (втора недела во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Вторник
11:00 – 12:00ч.
ПРОФ.Д-Р ДАНИЕЛА ВЕЛЕСКА – СТЕВКОВСКАЧетврток (трета недела во месецот)
11:00 – 12:00ч.
Петок
13:30 – 14:30ч.
ВИШ.НАУЧ.СОР.Д-Р ЉУБА СИМЈАНОВСКАВторник (втора недела во месецот)
09:00 – 10:00ч.
Четврток
09:00 – 10:00ч.
ДОЦ.Д-Р ГОРДАНА АПОСТОЛОВАВторник (трета недела во месецот)
09:00 – 10:00ч.
Среда
09:00 – 10:00ч
54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *