Известување за теоретска настава по предметот Епидемиологија
By in ,
346

Се известуваат студентите дека ќе следат дополнителна теоретска настава по предметот Епидемиологија закажана за 20.04. и 27.04.2021 година од 18:00 до 20:00 часот – on line.

Од

Одговорниот наставник

54321
(0 votes. Average 0 of 5)