Известување за одржување на практична настава
By in
953

Се известуваат студентите од студиската програма за доктори по дентална медицина, дека практичната настава до првата колоквиумска недела нема да се изведува со физичко присуство поради влошената епидемиолошка состојба. За начинот на нејзина реализација ќе бидете известени од одговорниот наставник/координатор на година.

Студентите од студиската програма за стручни забни техничари, продолжуваат со лабораториските вежби, освен за предметот Морфологија на заби 1.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *