By
Известување за практична настава по предметот Орална биохемија

Се известуваат студентите од студиската програма за доктори по дентална медицина дека практичната настава по предметот Орална биохемија ќе се одвива on-line преку платформата Microsoft Теамс според следниот распоред: ГрупаВежба…

By in
Известување за одржување на практична настава

Се известуваат студентите од студиската програма за доктори по дентална медицина, дека практичната настава до првата колоквиумска недела нема да се изведува со физичко присуство поради влошената епидемиолошка состојба. За…