Известување за колоквиум по предметот Детска стоматологија (5 годишни)
By in
353

Колоквиумот ќе се одржи на 24.11.2020 год. во амфитеатар 1 со почеток во 11:00 часот.

проф.д-р Златко Георгиев

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.